BondeZaidalifahDotCom: 'Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail'

'Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail'

10:32 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi..

Jom follow Bonde join Pencarian Bloglist Raya


[ klik Banner untuk join ]

Syarat-Syarat yang dikenakan oleh Athirah Ismail :

Okeh, syarat-syaratnya mudah je in syaa Allah.
  • Follow blog Athirah Ismail
  • Perlu buat entri mengenai segmen ni beserta tajuk entri 'Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail'
  • Letakkan banner yang kurang cantik tu di entri dan backlink kan banner tu ke entri asal ni
  • Anda perlu tag rakan anda seramai 3 orang (boleh jgk nak general utk semua join)
  • Last sekali, tinggalkan link entri korang di komen entri ni
 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN