BondeZaidalifahDotCom: Riang Ria Raya Blogger Contest with Lazada Malaysia

Riang Ria Raya Blogger Contest with Lazada Malaysia

3:08 am

Assalamualaikum Dan Selamat pagi...

Wahh tak boleh nak tidur pagi ni, tengok laman web lazada lagilah segar mata, Wow banyaknye promosi sempena nak raya.  Ada pula Contest ni :

Riang Ria Raya Blogger Contest with Lazada Malaysia




Macam mana nak Join :

baca di sini untuk info



Cara-cara nak join contest ni senang sahaja :

 Ada 2 step yang anda kena follow :

1. Anda kena teka berapa banyak kotak Fujifilm di link ini :

http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

2. Tulis 1 entri blogpost tentang apa barang yang anda nak beli untuk family anda sempena hari raya ni - 4 barang sahaja dengan budjet RM500 . Sertakan bersama gambar produk dan link produk.

Seperti dibawah :

1-Hadiah Untuk Suami (Kanda) Jam tahan lasak jenama Casio ini sesuai digunakan untuk bersukan:

Casio AE-1000W-1AVDF Original & Genuine Watch RM 76.00


http://www.lazada.com.my/casio-ae-1000w-1avdf-original-amp-genuine-watch-748085.html


2-Hadiah Untuk anak tunggal Fatin Camera Recorder ni dah lama Atin nak minta Bonde belikan, memandangkan dia suka sangat mengambil video toturial cara nak pakai tudung shawl, moga tak penuh memori hand phone lepas ni:

HD-777 Portable Digital SD/SDHC 32GB Video Camera Recorder (Red) RM 136.00


http://www.lazada.com.my/hd-777-portable-digital-sdsdhc-32gb-video-camera-recorder-red-881206.html




3-Hadiah Untuk Kakak (Along) Baiklah Langsir ni, nak hadiahkan dekat Along, biar dia pasang dekat bilik tidur , sebab langsir ni nampak menarik sangat, nak suruh Along deko bilik dia raya ni bagi cantik :

Leaf Pattern Tulle Window Curtain RM 26.40


http://www.lazada.com.my/leaf-pattern-tulle-window-curtain-7625181.html


4-Hadiah Untuk Anak Buah (Amirul) Hoverboard ni nak bagi Amirul sebab dia dapat kedudukkan baik dalam kelas, moga bertambah semangat dan rajin dia nak belajar lepas ni nanti.

Handle for 2 Wheels Hoverboard DualWheel RM 99.00

http://www.lazada.com.my/handle-for-2-wheels-hoverboard-dualwheel-9854101.html



Jumlah semua : RM 76.00 + RM 136.00 + RM 24.60 + RM 99.00 = RM 335.60

Total 4 barang yang Bonde pilih adalah :

Ringgit Malaysia : ( Tiga Ratus Tiga Puluh Lima dan Sen Enam Puluh Sahaja.)


Jawapan hendaklah dihantar dalam  bentuk email berserta link blog.

Hint : Dari 1 - 200

3. Tulis tagline ini dalam entry blogpost :

Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. Anda boleh shopping pada 21-24 Jun ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini : http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/


4. Letakkan Banner Contest ini dalam blogpost beserta link contest - di penghujung entri.




5. Kemudian hantarkan maklumat penyertaan ke contest@lazada.com.my bersama maklumat berikut denagan subject email "Riang Ria Raya Blogger Contest" : 

1. Berapa jumlah kotak fujifilm :

2. Link blog anda :

Riang Ria Raya Blogger Contest Tamat pada : 24 Jun 2016 jadi cepat-cepat join dan buat entri... banyak barangan promosi dari lazada untuk anda.

http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

"Saya harus menang contest ni sebab nak bergambar sakanlah masa raya nanti, InsyaAllah Aamiin, Moga ada rezeki Bonde  Menang Mini Camera ni.

#Syukurselalu

#Riangriaraya bloggercontest

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN