BondeZaidalifahDotCom: " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

" Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

10:57 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...


Tahun lepas Bonde ada menyertai contest yang dianjurkan oleh Nile.com.my Tahun ini sekali lagi Bonde mencuba naseb untuk menang hadiah, cepat-cepat Bonde join Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 dengan hadiah wang tunai sehingga RM1000.


Mesti nak tahu apa hadiahnya kan?

Hadiah untuk dimenangi seperti dibawah :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Syarat-Syarat Penyertaan adalah :

1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2.  Letak banner dibawah : 

3. Sila pilih 5 barangan daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang anda rasa perlu ada, dan kehendaki  dari nile.com.my, dan nyatakan dalam entri anda seperti dibawah :


i- Nak Yoga Mat ni (sebab Bonde selalu suka singgah dekat mana-mana untuk lepak contohnya tepi kolam, kebun bunga, tepi pantai, jadi sesuailah ada yoga mat ni dalam kereta boleh buat alas untuk duduk selain buat alas untuk senaman)


Product3mm High Grade Yoga Mat
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


ii- Bonde rasa nak dapatkan kasut ni satu , untuk pakai santai-santai... menarik sangat nampak feminin dengan corak flora.




ProductStylish N Design Shoes 
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only

iii- Bonde nak kasut yang ni sebab boleh digunakan untuk acara formal dan boleh digunaka semasa berkerja.  (Suka ada reben tu nampak cute)


Product: Bow Design Princess Flats
JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only

iv - Bonde pilih Set hand bag warna biru ni untuk ke pejabat sebab nak korporat, sesuai dan sedondon dengan warna korporat pejabat Bonde adalah warna biru.. (nampak bergaya sangat.. seperti seorang wanita korporat..)



Product:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only

v- Backpack ni Bonde nak sangat sebab, sesuai digunakan semasa aktiviti kelab dan trip jalan-jalan bersama kawan.  Selalunya Bonde guna backpack sahaja senang dan mudah hanya sandang dan bawa kemana sahaja. ( Dengan backpack ini, tak bimbang bag kita tertinggal dimana betul tak )



ProductTraveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


4. Baiklah lepas dah siap buat pemilihan hantarkan maklumat anda kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh : 

No. Telefon :

5. Anda boleh semak keputusan >> DI SINI << . Tarikh tutup untuk anda update blog adalah pada :


30/06/2016 , 11.59 pm


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. Good luck bonde. Cantik pilhan kasut bunga2 tu

    ReplyDelete
  2. lama tak singgah sini, lawa header bonde,good luck bonde :)

    ReplyDelete
  3. All the best bonde ! theathra pun join jugak. Semoga dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  4. salam. tahniah pemenang kad raya.boleh bg details nama dan alamat

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN