BondeZaidalifahDotCom: PUASA TAPI PERUT KENYANG , MINUMLAH BS FIBRE DARI BEAUTY SWEET

PUASA TAPI PERUT KENYANG , MINUMLAH BS FIBRE DARI BEAUTY SWEET

1:13 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Salam Ramadhan ke 8 hari ini, Hari ni genap seminggu Bonde mencuba dan mengamalkan produk BS Fibre

BS FIBRE DARI BEAUTY SWEET



KANDUNGAN BS FIBER :

Adalah di extarct kan dari rose pink, dextrose, hodiah, oligo, vitamin c, berrys flash, delima, goji, honey, apple fiber, astaxatine, pearl, mix fruit, L-Cystine. 

Bahan - bahan yang semulajadi dan memang terbaik untuk kesihatan dalaman wanita. 

SEBAB BONDE PILIH BS FIBRE


Sebab apa Bonde berani untuk mencuba produk BS Fibre, kerana BS Fibre diformulasikan daripada ramuan herba alam bersama epal dan delima...

Selalu bila produk yang berasaskan fibre memang susah untuk terus masuk ke perut... sebab kembang selepas ianya dibancuh... BS Fibre tak macam tu tau... walaupun dan dibancuh ia tidak mudah kembang... Selain rasa itu perasa dua jenis buah, iaitu epal dan delima memang sedap.. suka sangat rasa dia..

Cara Pengambilan BS Fibre :

Ambil satu sachet BSweet Fibre dan bancuh ke dalam 150 ml air suam atau air sejuk dan kacau. Boleh juga letak dalam bekas shake-shake kalau ada..setelah sebati, terus minum.

Info : kene ambil 30 minit sebelum makan tau!.

(gambar diatas bancuhan perisa delima)

FUNGSI BS FIBRE :

Kalau anda nak tahu... Produk BS Fibre ini berfungsi untuk :

~Mencantikan kulit

~Menguatkan otot-otot

~Melancarkan peredaran darah

~Melancarkan pembuangan toksik disamping mengekalkan dan kecergasan serta menegangkan kulit.

~Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur lelaki dan wanita

kecuali

~Wanita Hamil


Sempena Bulan Ramadhan ni... Bagus tau minum BS Fibre ni, sebab ianya membuat perut rasa kenyang sepanjang hari.. Extra untuk kecantikkan kulit muka... (meletoplah Bonde raya nanti... hu hu hu perasan dah ni...) Syukur dapat badan yang sihat, Bila badan sihat boleh Puasa, Boleh Solat... Alhamdulillah.

Tengok kat bawah, Cantikkan badan Sue Zee..(wow)
BS Fibre dari Beauty Sweet Kurus, Kenyang dan Cantik

Testimonial


Apa yang Bonde rasa bila mengamalkan BS Fibre ni ?

1- Badan rasa sedikit ringgan ( setelah seminggu )

2- Rasa selesa semasa buang air besar (najis lembut) dan tak sakit perut.. pembuangan toksik berjalan lancar sekali... (taklah menung lama dalam toilet tu)

3- Dapat kurangkan berat badan yeayyy suka...

4. Kulit juga ada perubahan.. semakin cerah dan tambah gebus



Nak Cuba... Bolehlah lawati 
BS FIBRE ANGGUN, CANTIK, MANTAP, REMAJA

Di talian :

👉0179534773
👉+60 18-327 8335
👉+60 11-3997 0162
👉+60 13-668 8162

Atau Layari :

Instagram : Beauty Sweet Global



 

 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. memang sedap bonde...ringan badan

    ReplyDelete
  2. wah bonde...memang best produk ni sbb ia melawaskan...hehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN