BondeZaidalifahDotCom: " Pencarian Blogslit Sesi Julai by Aisyhah Nyais "

" Pencarian Blogslit Sesi Julai by Aisyhah Nyais "

12:46 pm

Assalamualaikum Salam Petang...

Jomlah join :

 " Pencarian Blogslit Sesi Julai by Aisyhah Nyais "

mana tau nanti ada rezeki kita nak tersenarai dekat Bloglist Aisyhah Nyais

[ klik banner untuk join ]
Syaratnya sama seperti dulu dan sangat ringkas. Benda senang kan, jadi ecah harap ramai yang dapat join untuk kalini. Sama sama kita support each other dan semua berfikiran positif gitu. Okay meh baca syarat di bawah ni :
  • Wajib follow blog ini
  • Buat entry mengenai pencarian ni dan letak banner berlink kan entry ini
  • Tajuk entry " Pencarian Blogslit Sesi Julai by Aisyhah Nyais "
  • Tinggalkan link entry korang di comment entry ini
  • Wajib tag dua rakan anda yang lain
Bonde TAG : Azlindaalin n ANIS

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Terima kasih sebab sudi join bloglist aisyhah untuk sesi july ni. Nama dah di updated dari semasa ke semasa. Goodluck untuk pencarian bloglist ni hehehe! Thanks again ok:)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN