BondeZaidalifahDotCom: GUNAKAN SPRAY AJAIB ! BIOBAX COOL THERAPHY

GUNAKAN SPRAY AJAIB ! BIOBAX COOL THERAPHY

11:47 am

Assalamualaikum dan Selamat Tengahari...
Masih ingat lagi sebelum ni Bonde ada perkenalan :

BIOBAX COOL THERAPHY SPRAY AJAIB Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

Sempena nak Syawal tak lama lagi dah, Bonde cadangkan anda stanby 1 Biobax Cool Theraphy dalam beg untuk spray bila-bila masa, maklumlah biasanya waktu sekarang memang mana-mana shopping mall memang sesak dengan kereta dan orang ramai yang berpusu-pusu nak buat persediaan Syawal, tak kira yang bujang dan yang dah berkeluarga semuanya memang sedang bersiap sedia untuk raya... Dah lah ramai orang, tempat letak kereta tentu penuh dan sesak kene jalan jauh...  belum kira bila dah memborong kene angkut balikkan ke kereta lepas tu, mulalah sakit belakang, sakit pinggang dan lutut datang... dengan adanya Biobax Cool Theraphy bolehlah anda spray ditempat yang sakit tu...

Bagi yang balik raya jauh arah selatan, timur, barat dan utara stanby 1 dalam kereta untuk dibawa pulang berhari raya, Maklumlah musim perayaan selalu jalan memang sesak mesti sakit pinggang segala datang.  Perjalanan yang jauh membuatkan anda mengantuk spraylah Biobax Cool Theraphy di tangan dan hidu aromanya dapat memberi kesegaran kepada mata anda.  Bila dah segar pemanduan boleh jadi lebih fokus.. InsyaAllah.

Untuk anda yang tidak tahu apa itu Biobax Cool Theraphy?  Disini Bonde nak perkenalkan kepada anda apa itu BIOBAX COOL THERAPHY SPRAY AJAIB, Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut.

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

Kandungan Biobax Cool Theraphy adalah :
- Eucalyptus Oil
- Habbatussauda Oil
- Olive Oil
- Za'faran
- Lemon Grass
- Halia Bara
- Kaffir Lime
- Pappermint
- Menthol Crystal

CARA PENGGUNAAN :

SPRAY, SAPU, SEMBUH

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

6 TIPS MELEGAKAN SAKIT PINGGANG DARI BIOBAX COOL THERAPHY


Tidur diatas tilam yang keras seperti tilam yang diperbuat daripada kekabu. Ianya sangat baik untuk merehatkan tulang belakang.

Letakkan kain, baju atau bantal kecil dan nipis pada bahagian pinggang jika tidur terlentang.

Jika duduk terlalu lama diatas kerusi, letakkan bantal di bahagian belakang badan sebagai penyokong pinggang anda. Contohnya kerusi di pejabat dan kerusi kereta.

Jangan letakkan dompet yang tebal di poket belakang. Kerana ia akan menyebabkan struktur punggung menjadi tidak rata ketika duduk yang akan memberi kesan kepada pinggang. Sebaiknya letakkan dompet di poket depan.

Dapatkan khidmat urutan traditional yang bagus. Kemungkinan terdapat urat-urat yang tersimpul atau tersumbat. Urutan akan melancarkan perjalanan darah dan melegakan sakit yang dialami.

Boleh spray kan sahaja BIOBAX COOL THERAPHY di tempat yang kurang selesa untuk melegakan sakit belakang.


Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

7 SEBAB KENAPA PERLU MEMILIH  BIOBAX COOL THERAPHY :-

  1. Mudah meresap dalam kulit.
  2. Tidak melekit seperti minyak-minyak lain.
  3. Bau yang sangat-sangat harum. Juga boleh digunakan untuk tenangkan fikiran.
  4. 1 botol boleh tahan 2 bulan. Botol ringan mudah di bawa kemana-mana.
  5. Ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
  6. Diperbuat dari bahan-bahan organik seperti Eucalyptus Oil, Habbatus Sauda dan Olive Oil.
  7. Sesuai untuk :
  8. Sakit Pinggang
  9. Sakit Belakang
  10. Sakit Lutut
  11. Sakit Sendi
  12. Selsema
  13. Resdung
  14. Stress 
  15. Sesuai juga untuk Ibu Mengandung
  16. Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

  17. ~Gunalah BIOBAX COOL THERAPHY untuk merawat semua sakit-sakit di atas.

    ~Gunakan secara KONSISTEN untuk mendapatkan kelegaan yang kekal lama.

    ~Pakai 3 kali sehari untuk kesan yang sempurna dan baik!  

TESTIMONI BIOBAX COOL THERAPHY

[1]


Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut
[2]

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

Kami sudah menggunakan "BIOBAX COOL THERAPHY" anda bila lagi?

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

Berminat nak beli? boleh cuba untuk diri sendiri, mak dan ayah..

Info untuk anda Biobax sekarang ada buat harga promosi sehingga hujung bulan ini! Hanya RM 80 sahaja termasuk pos. Harga asal ialah RM 85.

Whatsapp 019-3671980 (Yana) untuk membuat tempahan atau mahu menanyakan maklumat lanjut. Ataupun boleh lawati : 



Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. antara barang wajib muat dalam handbag skrg ialah biobax!.. terbaik

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN