BondeZaidalifahDotCom: EDISI SURPRISE RAYA YANG DAH TERKANTOI.................

EDISI SURPRISE RAYA YANG DAH TERKANTOI.................

10:26 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Bonde nak share cerita gumbira ni... Semalam Kanda kantoi dengan Bonde ha ha ha

Memang kelakar sangat... sebab Kanda letak parsel ni dekat bonet kereta... Nak jadikan cerita balik kerja semalam Bonde terus terpa kat Bonet ambik barang Bonde, Manalah nak tau Kanda ada simpan barang kat bonet...

Kanda pula terus buat-buat tak tahu pada mulanya, Bila Bonde dah banyak soal macam polis pencen, bila nampak jer parcel tu Bonde terus tanya Kanda apa benda ni? beli apa ni? barang kereta ya?  Sebab tahu dah Kanda ni selalu shoping barang dan aksesori Kereta secara online...

Lepas tu dia senyum-senyum dan Fatin pecah Rahsia, dia kata tu surprise untuk Bondelah hi hi hi

Bonde jawab yea ke? (terus x jadi nak marah...) terus spontan cakap eh birthday lagi 2 bulan kepada awal bagi hadiah ni hi hi hi

Kanda jawab ni nak buat hadiah raya... tapi dah kantoi... terus bagi jelah. (hi hi hi)

Boleh tahan juga sweet suamiku ini ha ha ha...

Tadaaaa Nilah surprise yang dah kantoi tu...



Hand beg raya katanya... yeay terima kasih Kanda... nanti Bonde pakai masa raya yea...tak risau dah... nak cari hand beg raya nanti... bagi Bonde dah cukup cantik dah nih...

#Bondesenyumriang
#Syukurselalu

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN