BondeZaidalifahDotCom: 7 TIP UNTUK ANDA YANG MALAS LIPAT KAIN

7 TIP UNTUK ANDA YANG MALAS LIPAT KAIN

6:06 pm

Assalamualaikum dan Selamat Petang...

Hai Selamat petang... Kebelakangan ini Bonde mengaku siap angkat tangan memang sangat malas nak melipat kain baju...

Memandangkan Isnin-Jumaat adalah waktu berkerja hanya ada masa melipat kain-baju pada hujung minggu iaitu hari Sabtu dan Ahad.

Bonde nak share dengan anda semua... terbaca di page mingguan wanita tentang:


7 TIP UNTUK ANDA YANG MALAS LIPAT KAIN










Dalam 7 tip yang ada... tip yang ke 7 agak Win...tengah pikir macam mana nak goda Kanda untuk buat dia tolong Bonde lipat kain ada sebakul kat rumah tu he he he. berjaya ke tidak tip ni yea... lawaklah!

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. fae pun tak berapa suka melipat pakaian hahaha

    ReplyDelete
  2. yang last tu memang takla suami nak buat..ahhaa

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN