BondeZaidalifahDotCom: LUPA DIRI MAKAN DEKAT KAFE PRETZ N BEANZ , BANGSAR.

LUPA DIRI MAKAN DEKAT KAFE PRETZ N BEANZ , BANGSAR.

11:51 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Kisah Food review Bonde bersama rakan-rakan blogger QasehSu, Sally, Acik dan Wendy di :

Cafe Pretz n' Beanz


Bonde keluar dari pejabat menaiki ERL ke KL Sentral, Dah janji nak pergi dengan Wendy sebab Bonde tak tahu jalan nak ke Bangsar macam mana? Rupanya senang sahaja nak ke Cafe Pretz n` Beanz Bangsar ni, Guna goggle maps atau waze sahaja, Jalan Telawi 2, jumpalah Cafe Pretzel n Beanz.

Cafe Pretzel n Beanz

Cafe Pretz n' Beanz

Promosi di luar Cafe

Cafe Pretz n' Beanz


Landmark : Hadapan Cafe Pretzel n Beanz

CAFE PRETZ N` BEANZ BANGSAR

Jom Bonde tunjukkan sekitar hiasan dalaman Cafe ni, Yang penting bagi semua orang kalau masuk sesebuah Cafe mestilah inginkan keselesaan dan yang paling penting mestilah kebersihannya satu keutamaan!  Bagi Bonde dalam premis Cafe ni memang selesa dan bersih, kalau dah lengkap mesti nak makan pun rasa tak sabar betul tak?

Cafe Pretz n' Beanz

Cafe Pretz n' Beanz

Cafe Pretz n' Beanz

Hidangan Cake

Cafe Pretz n' Beanz


Hiasan Dinding




Hiasan dinding pun menarik... tak banyak "simple but nice"


Cafe Pretz n' Beanz

Cafe Pretz n' Beanz


Cafe Pretz n' Beanz

Cafe Pretz n' Beanz


Cafe Pretz n' Beanz

Cafe Pretz n' Beanz

Dapur dan kawasan serahan makanan yg dipesan pelanggan

Cafe Pretz n' Beanz

Tempat Makan

Cafe Pretz n' Beanz

Cafe Pretz n' Beanz

Setengah Cafe tidak menyediakan Toilet untuk Pelanggan... Tertapi di Cafe ini Pelanggan bebas mengunakan segala kemudahan yang disediakan.

Senarai Menu dan Harga Makanan

Cafe Pretz n' Beanz

Jenis-jenis Pretzel dan harga

Cafe Pretz n' Beanz

Pretzel Pizza

Cafe Pretz n' Beanz

Menu Breakfast

Cafe Pretz n' Beanz

Menu Dining

Cafe Pretz n' Beanz


Thick Toast & Sandwich

Cafe Pretz n' Beanz

Waffle & Cake


Cafe Pretz n' Beanz

Minuman Panas & Minuman Sejuk

Cafe Pretz n' Beanz

Cafe Pretz n' Beanz

Menu yang Bonde order semalam


Untuk pertama kali makan disini Bonde sangat teruja nak mencuba Pretzel Flavor Seaweed, nak tahu macam mana rupa Pretzel Seaweed, macam dekat bawah ni...

Cafe Pretz n' Beanz

Pretzel kedua pula ialah Pretzel Flavor Pamersan Cheese.


Cafe Pretz n' Beanz


Try  Pula hidangan yang tengok gambar jer memang rasa terus nak order iaitu Royale Salmon Egg Benedict.  Menu ini paling lazat sekali... Kalau nak order menu ni hanya masa sarapan pagi sahaja.

Cafe Pretz n' Beanz


Untuk Pizza pula Bonde nak try makan Pizza yang agak pedas iaitu : Hot Papper Chili Chiken, Pizza ni memang sedap sekali.

Cafe Pretz n' Beanz

Untuk spaghetti pula nak rasa yang pedas jugak apa lagi pesanlah Pizza Alio Olio Prawn Spaghetti


Cafe Pretz n' Beanz


Cafe Pretz n' Beanz

Untuk hidangan nasi pula... Bonde pesan menu.. Cheesy Mushroom Chicken Baked Rice

Cafe Pretz n' Beanz

Hidangan Pencuci Mulut 

Cafe Pretz n' Beanz


Volcano Chocolate Cake With Ice Cream

Cafe Pretz n' Beanz

Black Sesame Mile Crepe


Minuman Pula, Bonde pilih Green Tea With Topping Cream Dan Camarel Ice Blended ni Sally punye.



Versi Panas 
Green Tea Latte Kak Qaseh punye.. 

Cafe Pretz n' Beanz


Yummy nak makan Pizaa ni.. Sat lagi






Untuk lebih lanjut atau ingin mengetahui promosi terbaru dari Cafe Pretz n' Beanz, ikuti link-link di bawah:-

Cafe Pretz n' Beanz

Facebook :

https://www.facebook.com/pretznbeanz


Instagram :

https://instagram.com/pretznbeanz

Email :

pretznbeanz@pretznbeanz.com


No.9 Jalan Telawi 2 Bangsar Baru,
56100 Kuala Lumpur, Malaysia.
Telefon : 03-22019026





 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. Wah...sedapnya. Best la Bonde...

    ReplyDelete
  2. Memang kalau makan kat sini lupa diri...semuanya sedap...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN