BondeZaidalifahDotCom: BESTNYA DAPAT HADIAH GRAND LIVINA JOM JOIN CONTEST MAGGI

BESTNYA DAPAT HADIAH GRAND LIVINA JOM JOIN CONTEST MAGGI

6:46 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang....

Hai..hai... buat apa petang-petang... Jom Join Bonde, Join Contest anjuran Maggi mana tau ada rezeki anda dan Bonde nak menang hadiah.. syukur sangat-sangatkan! hadiah best-best tau!

 Menangi Hadiah Lumayan Pada Musim Perayaan Ini!

HADIAH MENARIK TAU!

Hadiah Utama
~ 3 buah Nisan Grand Livina
Hadiah Saguhati
~ 200 buah Pemproses makanan 
Hadiah Mingguan
~ 50 Petronas giftcard bernilai RM 100



Raikan Hari Raya anda dengan Peraduan Balik Kampung bersama MAGGI® dan menangi pelbagai hadiah yang lumayan!

Bagi anda yang menggunakan produk Maggi jangan lupa tau join contest ni...
 "Tuah ayam nampak dikaki, tuah Bonde nak dapat Grand Livina" yahooo... belum dapat pon dah suka...

Cara Penyertaan Dan Dapatkan Borang :  http://www.maggi.com.my

Jangan lupa share dengan kawan-kawan...
 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. terima kasih bonde sbb share..macam berminat jgk nak join hehe

    ReplyDelete
  2. Heee.. Saya pun nak juga... :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN