BondeZaidalifahDotCom: ANGIN CINTA ADAPTASI NOVEL ALIESA KIRANA

ANGIN CINTA ADAPTASI NOVEL ALIESA KIRANA

1:28 pm

Assalamualaikum dan Selamat Malam...

Jumpa kita dimalam hari, terima kasih singgah Blog Bonde... Siapa antara anda ada menonton Drama Angin Cinta, Angin Cinta adalah hasil adaptasi dari Novel Aliesha Kirana...

Novel-novel koleksi Aliesha Kirana yang Bonde ada :

  Hasil carian imej untuk NOVEL ALIESHA KIRANA 

 

Drama Angin Cinta yang sedang ditayangkan di Astro :












Baca Sinopsis :  Angin Cinta

Baca Online :


singgah juga di Blog Penulis : tintaalieshakirana

seterusnya dapatkan di : Wattpad.Karyaseni




(Ada orang kata kami macam kembar hi hi hi)

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Ohh cerita ni la yg zizan tu. mcm best sebab ada zizan. Dalam novel2 atas tu ain pernah baca ILYMA je hehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN