BondeZaidalifahDotCom: USWAH ISLAMIC CLOTHING REKAAN FESYEN SHAWL TERKINI UNTUK WANITA BERHIJAB

USWAH ISLAMIC CLOTHING REKAAN FESYEN SHAWL TERKINI UNTUK WANITA BERHIJAB

11:54 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam

Bonde nak cerita kat anda semua, diam tak diam bulan Rejab dah nak berakhirkan... masing-masing semua dah beli baju untuk raya... sebab semua risau tempahan tidak akan diambil lagi selepas bulan April.. Memang pun mana-mana tukang jahit @ tailor memang dah tak nak ambik lagi tempahan. Kalau tempahan anda masih diterima pada bulan Mei nanti anda memang sangat bertuah... 

Bagi anda yang berhijab,  mesti pening memikirkan pasal tudung yang hendak disuaikan dengan baju itu nanti dan tercari-cari dekat mana butik yang menjual tudung yang terkini, sebab nak nampak "up to date" dan mengikut peredaran zaman.

Trend tudung terkini sekarang adalah shawl, Ramai dikalangan wanita termasuk Bonde sendiri suka mengayakan shawl. Bonde ingin perkenalkan kepada anda, satu butik yang menjual shawl terkini iaitu :

Uswah Islamic Clothing

USWAH adalah sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. 

Dan bermula di laman social Facebook, dengan jumlah pengikut terkini sebanyak 123,000 orang dan Instagram sebanyak 32,000 followers.

USWAH kini telah membuka cawangan butiknya di Bangi Sentral mengukuhkan lagi kedudukan USWAH sebagai pelopor fesyen wanita patuh syariah terkemuka di Malaysia.

Anda boleh lihat disini untuk menilai sendiri produk keluaran USWAH


Produk USWAH

Sehingga ke hari ini, USWAH telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60 Shawl yang diperbuat daripada Chiffon Bubble yang mempunyai kelebaran 0.75 m X 2.0 m & Dan 6 Koleksi Pakaian (tunik labuh).  Antara hotselling produk USWAH adalah:

banner husna.jpg

Husna Instant Shawl Labuh (HOTSELLING! Pinless, Ironless, Hassle-free)



Ukuran Shawl

husna.jpg

Promosi Husna Instant


1924023_991475387592534_3266840876921596801_n.jpgjanna.jpg

bawal-instant-haura-uswah-islamic-clothing

Tudung bawal labuh yang diperbuat dari Chiffon Nasigi & Como Crepe mempunyai kelainan tersendiri bila dijahit bersama dengan awning yang berbeza warna. Warna yang berbeza membuatkan ia nampak lebih menarik apabila dipandang dan sangat selesa bagi si pemakai.

Anda Suri rumah sepenuh masa?

USWAH memberi anda peluang untuk :

Jana Pendapatan dengan Pogram Dropship & Stokis Uswah


KELEBIHAN MENYERTAI KAMI:

- TIDAK PERLU SIMPAN STOK

- TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL untuk pembelian produk, di samping membeli 

(untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah.

- Peluang mempromosi pelbagai koleksi HIJAB PATUH SYARIAH.

- TIADA TEMPAHAN MINIMUM.

- TIDAK MENANGGUNG KERUGIAN jika produk tidak laku.

- TIADA KOS TERSEMBUNYI

- KOMISEN 10-20% AUTOMATIK (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)

- SISTEM TEMPAHAN AUTOMATIK DI WEB, tidak perlu menunggu kami memberi 

maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan KHAS UNTUK - AGEN, harga di tolak secara automatik.

- GROUP COACHING & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.

- KAMI JUGA MENYEDIAKAN PELUANG UNTUK RESELLER MENJADI STOKIS DI TEMPAT MASING2.

Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller kami, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai! Jika mereka boleh, anda tentu BOLEH!

Sehingga kini, kami telah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia.


banner.jpg

Untuk info lanjut, mengenai USWAH ISLAMIC CLOTHING:

Facebook: Uswah Islamic Clothing
Instagram: @uswahislamicclothing
Hotline: +601110742198 / 0108153562

Butik Fizikal: Uswah Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Replies
    1. Kan... memang menarik sekali... jom shopping

      Delete
  2. cantik materialnya

    Salam Jumaat ! ;)

    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul memang cantik... meterialnyapun sangat berkualiti

      Delete
  3. Cantiklah kak.. Nanti kena terjah juga ni kak :)

    http:www.mawarassufi.blogspot.com

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN