BondeZaidalifahDotCom: NAK POWER MAIN BOWLING... KENE MAKAN K.ROGERS BUTTER COOKIES DULU!

NAK POWER MAIN BOWLING... KENE MAKAN K.ROGERS BUTTER COOKIES DULU!

2:54 pm

Assalamualaikum dan Selamat petang....

Petang ni Bonde, nak cerita pasal game bowling yang lepas... selalu menguruskan team bowling dekat office, kali ni Bonde kene jadi pemain pula... 

Strikes Againts Bowling Tournament Bersama K.Rogers Butter Cookies

Jumaat 22 April 2016 bertempat di Ampang Super Bowl, Bangi Gateway jam 8.30 malam.... 

Tagline malam tu ialah :

"kami makan cookies", "kami main bowling", "Kami bukan sekadar blogger"



Malam tu, penentuan main di lorong mana dan satu group dengan siapa adalah surprise... Ia melalui cabutan yang dibuat oleh Razi, semua pemain kene cabut sendiri tau, sekali cabut undian Bonde dapat pic nih...


Ala comelnye Panda ni!!!

Dah ahli-ahli lain yang sama dapat pic Panda ialah :


Anggah : Mas : Bonde : Nadia
Kami Team Panda

Tak sabar nak main bowling! acara santai-santai macam ni... memang enjoy sangat.... Sambil makan cookies, sambil main bowling..

Nak tau citer tentang Cookies K. Rogers ni, sebenarnya ada 4 perisa tau...

~ Rashberry & Almond Chip sedap!

~ Cornflake & Cereal sedap!

~ Blueberry sedap!

~ Almond & Cocaa Chips sedap!

 Dan kesemua 4 perisa diatas sedap-sedap belaka!
Nampak tak Keterujaan Bonde disitu!

photo_2016-04-24_00-48-30

#Sekalingap

Untuk cerita Bowling pula, Main 3 Game malam tu... Jom tengok Bos Ben KBBA9 beraksi.


Bos Ben nak ambik spare! chaiyuk.. chaiyuk Bos!

Game Bowling memang Bonde suka, tapi bukanlah terer sangat main, tapi kalau ada traning untuk game ni, InsyaAllah point boleh naik lagi kot he he he

Ni Point Group Panda, yang sempat Bonde snap masa main malam tu.. saje je nak buat kenangan! he he he



Game 1


Game 2


Game 3

Keputusan Dan Pengumuman Juara


Tak sangka dengan point keseluruhan 1510 Team Panda dinobatkan sebagai pasukan Juara malam itu.... Yabedabeduuuu Team Panda Juara!


Syukur Alhamdulillah...


Untuk acara Individu pula, Bonde dapat Nombor 4 untuk kategori wanita!
#bondesenyumriang



Apa yang ada dalam beg hitam tu ialah Cookies K.Rogers Edisi Khas @ Limited Edition... comel sangat sayang nak makan !

Acara penutup malam tu diakhiri dengan group photo.. semua yang hadir Strikes Againts Bowling Tournament Bersama K.Rogers Butter Cookies.



Video Bowling Tournament KBBA9 Bersama K.Rogers Butter Cookies sumbangan Saidila Abdul Rahman



Terima kasih kepada penaja K. Rogers Butter Cookies

Untuk anda yang nak rasa Cookies ni tak payah tunggu raya tau, K.Roger's Butter Cookies... boleh makan bila-bila masa, ianya 100% pure butter... Kualiti premium...Takda jual di kedai... Hanya pembelian online dan untuk di eksport. Nak cuba? Sedap Sekali Ngap!!! Promosi istimewa sehingga 8.5.2016.

Beli 4 tin@RM100 sahaja. Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia.

Hubungi 014-3348803 utk pembelian dan pertanyaan...



Klik pic untuk ke FB : K.Roger's Butter Cookies

Terima kasih Pic sumbangan : sue.izza faizsaaid shiqeensattar

 

 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. Comel tin biskut bear tu..memang sedap biskut tu..makan sambil layan tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel sampai sayang nak makan cookies dlm tu he he he

      Delete
  2. Seronok2 ! Main bowling sambil makan cookies sambil eratkan ukhukuwah antara ahli kbba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul.... setuju...enjoy n happy bowling

      Delete
  3. yeayyy panda menang!
    syok kan mkn biskut sambil enjoy main boling..

    ReplyDelete
  4. Tahniah...
    As pun ada game gak khamis malam ni... :)

    ReplyDelete
  5. Energy makan biskut ke dpt score banyak bonde? Hehe. Tahniah bonde. Makan biskut ingat ingat lee kite. Hihi

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN