BondeZaidalifahDotCom: MERECIK.... IKAN PATIN MASAK TEMPOYAK NI!

MERECIK.... IKAN PATIN MASAK TEMPOYAK NI!

11:49 pm

Assalamualaikum... Salam malam....

Hai... semua, Bonde nak cerita ... perjalanan Bonde ke Bukit Gambang Resort City.... Malam Sabtu yang lepas Bonde sampai BGRC jam 10.30 malam... Perjalanan jadi lewat kerana terdapat kesesakkan berlaku di Jalan Ampang. Dekat 2 jam jalan sesak disitu disebabkan ada kemalangan jalan raya belaku.

Malam Sabtu tu Bonde singgah makan di RNR Temerluh... Tahu tak kenapa Bonde singgah RNR Temerluh ??? Singgah situ untuk makan ikan Patin masak tempoyak kat situ...

Memandangkan dah sampai dekat jam 9.00 malam banyak kedai makan kat situ dah kehabisan lauk yang Bonde nak tu.

Tinjau punya tinjau ada 1 kedai yang baru sahaja angkat lauk tu... Memang rezeki Bonde, kata peribahasa lama.. "langkah Kanan" Syukur Alhamdulillah.



Ikan Patin Tempoyak



Macam tak caya dapat semangkuk Ikan Patin Masak Tempoyak



Sayang rasa nak Makan... (Bagi anda semua terliuh sikit)



jemput makan slruppp


Syukur Alhamdulillah.... dapat merasai nikmat makan Ikan Patin masak tempoyak!

Nak resepi ada dibawah:

Resepi Ikan Patin Masak Tempoyak

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. merecik...rasa lapar tengok ikan patin masak tempoyak....

    ReplyDelete
  2. tetiba terliur tanpa sengaja...bondeeeeeeeeeeeeee tolonglahhh hahahha sedap

    ReplyDelete
  3. amvoiii.. memang mereciikkk tu Bonde.. hehehehehe..
    lama tak pekena Patin Tempoyak ni.. nak kena ke sana juga nanti kann.. :)

    ReplyDelete
  4. Aaaaaa sedapnyaaa. Weekend ni balik pahang nak makan jugaklah. Haha

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN