BondeZaidalifahDotCom: Giveaway Kalendar Minions + Buku Travelog by JINDRISSKA

Giveaway Kalendar Minions + Buku Travelog by JINDRISSKA

11:00 pm

Assalamualaikum... dan Selamat Malam...

Malam ni Bonde nak Join GA dari Aisyah 

Sebab pertama nak support Aisyah, sebab kedua nak dapatkan  kalender Minion yang comel ni...


[ Klik Banner untuk join ]

GIVEAWAY TAMAT 18 APRIL 2016 
(Pukul 12 malam Malaysia :D)

Syarat-syarat penyertaan giveaway:

1. Follow blog JINDRISSKA.blogspot.com (dah lama follow)

2. Komen beberapa entri, dengan tujuan nak membodek empunya blog. Kekeke (akan terjah entry Aisyah sat g)

3. Buat satu entri tentang giveaway ni, letakkan banner, beserta backlink, kemudian publishkan. (sudah)

4. Kalau nak kasi personal mesej membodek cheq ke ape ke, tulis sekali dalam entri korang tuh yer (hi hi hi Aisyah nampak jelita sekarang kan kan kan)


5. Tinggalkan URL blog engkorang di ruangan komen entri ini. Di sini, sini. Jangan paste tempat lain pulak. Babab kang! Hihihi (siap)

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. Ade singgah... :)

    http://catatanadearif.blogspot.co.id/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  2. SINGGAH SINI DR GA YG SAMA
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN