BondeZaidalifahDotCom: Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

1:38 pm

Assalamualaikum dan Selamat Petang...

Bonde join segmen ni tanda support Bonde kepada rakan-rakan blogger Utara. Selain tu nak tambah kenalan blogger dari Utara, selamat berkenalan semua :)



Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 



Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

16 TEGURAN MEMBINA

  1. Dari GA yg sama,,, good luck ya bonda...

    jom singgah blog saya

    http://spitoutkata.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^

    ReplyDelete
  3. hi! singgah dari GA yg sama. goodluck :D

    meh join GA saya jugak kalau belum join ^.^ [ Giveaway by Xechalogy ]

    ReplyDelete
  4. all the best bonde :)

    http://www.masturadin.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi support GA dari Blogger Utara. Good Luck!!!

    ReplyDelete
  6. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  7. Jom singgah ke blog saya..ehekkk..

    Dari segmen yg sma..http://mimirheem.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  8. selamat ber-GA dan all the best..

    ReplyDelete
  9. joined :) gudluck!

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  10. Singgah blogwalking sini dan semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  11. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  12. Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia TEKAN : ((Abam main bola )) Lepas tu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN