BondeZaidalifahDotCom: VIRAL LAKSA SEDUT

VIRAL LAKSA SEDUT

2:47 pm

Assalamualaikum dan Selamat petang....

Dah lunch tak?  Bonde tak keluar Lunch pon hari ni, Pagi tadi dah makan roti telur dengan air limau panas.

Sebenarnya dari malam tadi tekak rasa sakit sangat dan dah mula macam nak batuk-batuk dan badan dan mula rasa seram sejuk macam nak demam ni...

Tak ada selera nak makan pon yea...

Tapi bila baca email dari Say.com tentang :

Laksa Sedut 


Di fahamkan harga Laksa ni 1 cup hanya RM 2.50...

1855

Terus rasa tekak nak makan laksa macam tu... mana nak cari Kedah tu jauhlah...

F232

Terbaiklah.... Mesti ramai dah dok serbu stall Laksa adik nikan! murah rezeki adik ni.  Buat satu kelainan bagi viral dan femes laksa sedut ni...

A503

baca sini : 



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. Setahun tak sentuh laksa... MIL tak bagi. Sebab baru hbs bersalin.. Grrr terliuq aihh

    ReplyDelete
  2. dulu2 masa sekolah sedut dalam plastik ja laksa, bihun sup.. la ni maju dh dalam cup pulak..hii

    ReplyDelete
  3. hihi tak berani pula kak ana bonde, takut tersedak sangkut kak tekak haha

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN