BondeZaidalifahDotCom: SHOPPING ONLINE DI BUTIK QASEH ZAMRI COLLECTION

SHOPPING ONLINE DI BUTIK QASEH ZAMRI COLLECTION

12:24 pm

Assalamualaikum dan Selamat Pagi...

Disini ingin Bonde Kongsikan sedikit info bagi anda yang selalu dan gemar membeli belah secara atas talian atau "online"

Memandangkan bulan Ramadhan dan Hari Raya Aidilfitri sudah dekat, kurang 2 bulan lagi kita semua akan menyambut bulan Ramadhan atau lebih mudah lagi dipanggil bulan puasa.

Rata-rata sekarang wanita dan para Ibu sudah mula membeli belah kain pasang dan menghantar untuk tujuan tempahan awal.  Ada juga tukang jahit dah tutup tempahan lebih awal, kerana telah menerima banyak tempahan lebih awal sebelum ini.

Anda semua jangan bimbang dan pening memikirkan situasi ini, kerana ada butik menyediakan baju untuk disewa dan dijual kepada pelanggan.

Bonde perkenalan butik tersebut adalah :


Qaseh Zamri Collection

Butik Qaseh Zamri Collection‬

Bonde perkenalkan Puan Haslina, Beliau telah memulakan bisnes dengan berniaga kain baju siap secara online , melangkah setapak lagi dengan menyewa lot bersama vendor-vendor bisnes yang sama.

Apakah yang dimaksudkan dengan : Butik Vendor/Vendor boutique

Konsep vendor butik lebih kepada perkongsian pemasaran dan membina jaringan perniagaan yang lebih besar. Sebagai contoh, dibawah satu butik, terdapat lebih 30 vendor yang menjual pelbagai jenis produk. Ini memberikan kelebihan kepada pelanggan untuk membeli kerana terdapat banyak pilihan produk. 


Skirt English Cotton by Qaseh Zamri Colletion

Shawl by Qaseh Zamri Colletion






Blouse by Qaseh Zamri Colletion


Sulam Bandung Qaseh Zamri Collection


Heavy Chiffon Shawl Qaseh Zamri Collection



Shawl dlm window box, Sesuai untuk dibuat hadiah Rm35.00

Perkhidmatan yang ditawarkan di Qaseh Zamri ialah :

 1. Menerima tempahan jahitan pakaian

2. Menyediakan koleksi pakaian untuk dijual dan disewa

3. Menyedikan Koleksi kain English Cotton

4. Menyediakan Sewa Sut baju pengiring pengantin

5. Menyediakan khimat tempahan shawl untuk dijadikan Gift untuk majlis hari
Jadi/Perpisahan dan sebagainya dalam kotak bertingkap (window box gift) yang menarik dengan harga dan pakej yang berpatutan. 



Dan kini, kedai butik miliknya @qaseh_zamri_collection sudah mampu menerima kunjungan pelanggan secara walk-in iaitu QASEH ZAMRI COLLECTION dialamat  :


No.3a Jalan Desa 1/1, bandar Country Homes, Rawang Selangor.


No. Tel / whatsapp : 019-3240813



Jadi anda yang tak punya masa untuk shopping secara "walk in" anda boleh sahaja membuat pesanan secara "online" di FB page dan Page Instagram beliau.


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. wahh..! boleh sewa baju juga lah kat Qaseh Zamri.. hehehehe.. kalau la duduk dekat2 sana, boleh la selalu pergi.. :)

    nak usha FB dan IG Qaseh Zamri kejap lah..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Puan Haslina, all the best :)

    ReplyDelete
  3. Harap masih boleh terima tempahan jahit baju raya, banyak butik/tailor dah tak nak ambik order.. huhu.

    ReplyDelete
  4. minat dengan kain english cotton, ada rezeki boleh walk in sana;)

    ReplyDelete
  5. Tgh mencari bj ready made utk anak ni

    ReplyDelete
  6. Salah seorang usahawan yang berjaya.. Tahniah..!!

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN