BondeZaidalifahDotCom: #SENTAP TAK DAPAT PAKEJ KE KELANTAN

#SENTAP TAK DAPAT PAKEJ KE KELANTAN

11:44 pm

Assalamualaikum... dan Selamat Malam...

Kalau nak baca cerita sedih,  Bonde nak bercerita, Inilah cerita sedih Bonde sob sob sob tolong pas tisu kejap nak lap air mata, buang ingus semua.... dari nages sob sob sob jadi teriak kuat-kuat pulak ni uwaaaa uwaaaa uwaaaa.

Sebab apa cerita ni jadi cerita sedih, Sebab Bonde tak dapat "Cabutan Bertuah" tajaan Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd masa gathering  hari tu.

Tu yang rasa sedih bebeno tu....

Cemburu betul tengok mereka bertiga ni dapat cabutan bertuah hari tu...



Tahniah anda bertiga sangat bertuah... 

"Pergi mu ku iring doa, pulang mu jangan lupa bawa ole-ole special yea"

Bagi yang belum pernah ada pengalaman mencandat sotong, Bolehlah cuba pakej yang menarik ini yang ditawarkan oleh Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd


candat sotong (1)

PCL sedang menjalankan :

MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY


Tujuan diadakan GA diatas ialah :

Bersempena Musim Mencandat Sotong 2016 dan Tahun Melawat Kelantan 2016 , Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (Peneraju Pakej Kelantan Tours) ADA menganjurkan Give away melalui Blog www.nazlee.com . Tujuan adalah untuk memperkenalkan kepada umum berkenaan pakej-pakej pelancongan yang disediakan oleh Xceltravel seperti di laman web rasmi mereka   xcelltravel.com 

Salah satu daripada pakej-pakej yang ingin diperkenalkan adalah PAKEJ MENCANDAT SOTONG 2016 (KELANTAN) . Jika korang yang berminat 'candat' boleh lah turun mencandat sotong, jika tak dapat turun mencandat tahun ini, kita semua berpeluang menyarung t-shirt mencandat sotong khas daripada penaja (gambar di bawah). Peluang mudah menang dengan cara menyertai MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY ; bermula pada 26 Mac 2016 sehingga 30 April 2016
"Klik Banner untuk join"


Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd




Pada anda yang merancang untuk bercuti ke Kelantan, memang patut ambil pakej dengan Xcelltravel & Tours ni. 

Pakej-Pakej yang disediakan: :
  • Kelantan Islamic Heritage Tour
  • Kelantan Historical Tour 
  • Kelantan Buddhist Tample Visit 
  • 3D2N Kelantan Buddhist Tample City Tour 
  • 3D2N Kelantan Historical Tour 
  • 3D2N Kelantan Islamic Heritage Tour 
  • Adventure Tours : 2D1N Budget Fishing Trip & Snorkeling (Perhentian Island) 
  • Adventure Tours : 3D2N Budget Fishing Trip & Snorkeling (Perhentian Island) 
  • City Tour Bird Watchung and River Cruise 
  • 2D1N City Tour Bird Watching and River Cruise 
  • 3D2N City Tour Bird Watching and River Cruise 
  • 1 Day Trip To Perhentian Island

Untuk keterangan lanjut:

XCELL TRAVEL & TOURS

Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd 

Telefon : 010-9282086
Instagram : @xcelltravelofficial


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. jangan sedih-sedih bonde..nanti kita belanja gambar ek ;)

    ReplyDelete
  2. Best la diorang dapat cabutan bertuah pi Kelantan tu..sure seronok kan...SA pun jeles

    ReplyDelete
  3. takpe la bonde...nanti datang majlis kawen kite ehh..boleh la bonde nk cuti2 kat kelate..cakap je nk g mana, i bawak..hohoho

    ReplyDelete
  4. Kesian bonde eh takdak rezeki nak dpt lucky draw efg.. tp Kelantan x jauh dekat je, kos x mahal sangat, so Kanda sayang bonde harap dia boleh taja sepenuhnya. Aamin.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN