BondeZaidalifahDotCom: "Segmen #FamilyBlogger"

"Segmen #FamilyBlogger"

2:51 pm

Assalamualaikum dan Selamat Petang

Jom join Segmen ni : 
"Segmen #FamilyBlogger"

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

Jangan risau syarat untuk termasuk dalam list #FamilyBlogger ni amat mudah..
 
1. Make sure, korang FOLLOW BLOG aku ni hiphiphorray15.blogspot.com
2. Copy banner buruk aku tu dan buat entri tajuk "Segmen #FamilyBlogger", lepas tu backlink ke segmen ni balik tau..
3. Tinggalkan link korang dekat ruang komen segmen ni yee (jangan lupa)
4. Tag la kawan-kawan sekali (tak kisah berapa orang untuk join sekali)
5. Settle.. Senangkan???
10 orang blogger bertuah selama 1 BULAN akan di masukkan ke ruangan Family Blogger..
~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

16 TEGURAN MEMBINA

  1. Hai Bonde.. Bonda belum link balik kan??? nasib saya perasan entri ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah jap lagi sy send.. perasan macam dah c & p...

      Delete
  2. Hai bonde.. maap, saya yang tak perasan..huhu
    Pape pun, Terima kasih Bonde sudi support segmen yang seberapa tu..
    All the best :)

    ReplyDelete
  3. Hai.. Bonde dah boleh start blogwalking yee..^_^

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/update-peserta-segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini jln2 sambil follow....

    Dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html?

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  5. Bw dr Segmen sama... Done follow...

    ReplyDelete
  6. Hi! Singgah dari segmen yg sama~ dah add GFC #1018! dan Google+ +Zaidalifah Hussin :D Jemput datang ke blog sy dan selamat berhujung minggu!

    Mira | Pretty Little Things: Segmen | #FamilyBlogger Umie Yana

    ReplyDelete
  7. blogwalking dari segmen yang sama :)
    jemput join bloglist saya http://iniblogke.blogspot.my/2016/02/iniblogke-mac16-bloglist.html#.Vt0n9UJ96M8

    ReplyDelete
  8. Singgah petang :) 1021 disini
    http://theathra.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yg sama :D
    http://fardiyah.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Bonde! Iyqa singgah sini. Iyqa pun dari segmen yang sama^^
    http://sikacamatasukamenaip.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  12. Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    Jemputan ke segmen kita. >> http://alongwawaerna.blogspot.com/2016/03/segmen-bloglist-walking-april-mei-2016.html

    ReplyDelete
  13. hye!!! singgah dari segmen yang sama :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete
  14. hai, singgah blogwalking dari segmen yg sama. good luck !
    Jemput ke blog kita http://spitoutkata.blogspot.my/

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN