BondeZaidalifahDotCom: Segmen Blogwalking By Seindahcerita

Segmen Blogwalking By Seindahcerita

1:13 pm

Assalamualaikum dan Selamat Petang...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.

    atau
  8.  Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)

Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. Terima kasih sudi join ♥
    Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... nanti Bonde terjah balik ke sana...

      Delete
  2. Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

    --> fatihah-fadzil.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... nanti Bonde terjah balik ke sana...

      Delete
  3. Salam singgah daripada segmen yang sama

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  4. done.. jom singgah http://lukmanganu.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah....

      Bonde baru nak blogwalking...

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN