BondeZaidalifahDotCom: MAT SALLEH PILIHAN PREITY ZINTA

MAT SALLEH PILIHAN PREITY ZINTA

3:38 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Teringat Preity Zinta dalam cerita Chori-chori Chupke-Chupke, popular cerita tu, zaman Bonde remaja lagi..

Suka tengok Preity Zinta yang ada lesung pipit ni manis sangat,

Akhirnya Preity Zinta menamatkan zaman bujangnya bersama pasangan pilihan hati nye bernama Gene Goodenough.

Majlis telah diadakan di Los Angeles, Amerika Syarikat dan Majlis Resepsi sekali lagi akan diadakan pada April depan dikatakan tidak akan meminggirkan adat resam India.

Preity memilih tema diraja Rajput yang diinspirasikan daripada majlis perkahwinan diraja keturunan Maharaja Rajput suatu ketika dahulu sebagai tema perkahwinannya kelak.
 
Preity Zinta

Preity Zinta


Gene Goodenough 


Tahniah untuk Preity Zinta.

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

  1. Akhirnya.. Suka lesung pipit dia..

    ReplyDelete
  2. wuuu..kawen dah dia ehhh...melepas semua...haha

    ReplyDelete
  3. suka Preity Zinta yang dulu dengan wajah asli.. yang sekarang dah tak asli lagi, banyak cucuk2.. huhuhuhuuu..

    apapun selamat pengantin baru PZ...! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu lagi cun... Yang ni dah npk mcm org putih...

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN