BondeZaidalifahDotCom: BELI HAND PHONE DAPAT MANGGA BESI

BELI HAND PHONE DAPAT MANGGA BESI

7:47 pm

Assalamualaikum dan Selamat Malam

Apa khabar semua hari ni...

Apa yang ingin Bonde Kongsikan ialah mangsa Penipuan pembelian hand phone secara online di 11street.

Apa perasaan anda kalau terima barang yang anda order dengan barang yang sampai tak sama? lebih haru beli hand phone dapat mangga seketul!

Kecewa giler kot... tambah dengan rasa geram tak bertepi ? duit habis... Penyelesaiannya :




2e33



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. Sebab tu tak berani nak beli barang mahal2 secara online melainkan mmmg dgn betul2 trusted seller.. tak pepasai duit melayang.. sobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene lebih berhati-hati dengan shopping online ni

      Delete
  2. mak ai kejamnya....kalau bgi hp yg murah dr tue takpa ni...pad lock

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN