BondeZaidalifahDotCom: SHOGUN2U.COM - [ BERI SERVIS CEPAT DAN PANTAS ]

SHOGUN2U.COM - [ BERI SERVIS CEPAT DAN PANTAS ]

1:48 pm

Assalamualaikum dan Salam Jumaat,

Bonde nak tanya ? Anda semua, dah makan tengahari ke belum???
Kalau belum bolehlah order makanan di :
Hasil carian imej untuk shogun2u
Semalam Bonde sangat gembira kerana telah berjaya buat tempahan makanan secara online di Shogun2u meriah betul meja makan kami dengan hidangan yang kami terima.

SHOGUN2U.COM - [ BERI SERVIS CEPAT DAN PANTAS ]

Dalam pesanan Bonde semalam, Pesanan makanan akan sampai jam 11.45 pagi , tapi kira-kira jam 11.30 pagi sudah sampai di perkarangan pejabat Bonde.

shogun2u.com


10.30 pagi Bonde dapat info dari kaunter bawah ada pesanan makanan sampai atas nama Bonde Zaidalifah.  Turun bawah untuk ambil.. (dalam hati wah cepatnya sampai)


Semak pesanan  #040712 Sama seperti yang Bonde pesan.


Meriah tak meja makan Bonde??? semua lengkap Bonde terima dan masih panas lagi!

Nilah rupa sebenar makanan yang Bonde tempah dari Shogun2u


Hot Pepper (Chicken)





 Vege Bibimbap





Black Forest Cake


Ninja Sushi Pack (10-pc)



Saisaki Pack (33-pc)



Edamame & Chuka Idako



Kalau yang terliuh tu, Silalah buat tempatan anda segera!
Untuk anda yang teringin nak buat pesanan tu bolehlah ke : 


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. ni makanan korean ke japan..menyelerakan pulak..lepas raya cina ni nak try la

    ReplyDelete
  2. bonde yang hat last tu macam buah asam jawa kan, buah celagi ore kelate panggil..senang sekarang ni, semua di hujung jari :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN