BondeZaidalifahDotCom: Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ

Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ

5:52 pm

Assalamualaikum dan Selamat Petang

Segmen ke 2 hari ni yang Bonde join dari Ain blog www.dramaticuniq.com segmen ni pon last date hari ni... Alhamdulillah memang niat nak join dari awal-awal tapi asyik tak sempat je nak buat entri untuk GA ni...




Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ

Ucapan alu-aluan dari Ain...
Macam biasa, senang je syarat nak join segmen ni. 

1.  Follow blog Dramatic Uniq
2.  Add blog Dramatic Uniq dalam bloglist kalian
3.  Copy banner ini dan buat entry khas di blog anda dengan tajuk 
Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ
4.  Tinggalkan URL entry anda tu di ruangan komen entry ini sahaja.
5.  Tarikh tutup : 29 Februari 2016

Untuk bulan depan, saya akan buat Bloglist Mac 2016 di sidebar bukan di pages yang berasingan. Jadi, selain dapat promote blog you all kat sini, saya juga janji akan blogwalking ke semua blog dalam bloglist Mac 2016 tu setiap hari walaupun you all tak update blog..! Okey tak..? hehehee.. 

Berapa blog yang terpilih belum ditetapkan lagi, bergantung kepada penyertaan ye. 

Jom ajak kawan-kawan blogger anda join segmen bloglist yang simple ni. Sama-samalah kita mengeratkan lagi ukhwah sesama blogger kita di sini. Semoga sama-sama kita memperoleh kebaikannya.. :)

Jomlah sama-sama Bonde join segmen ni mana tau ada rezeki duduk dalam Bloglist Mac 2016 nanti.
~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN