BondeZaidalifahDotCom: WISHLIST TAHUN BARU 2016

WISHLIST TAHUN BARU 2016

10:09 am

 

Baiklah, Nak Bagi tau semua orang..... 

Nampak gaya badan dan mula memberat balik sejak dua menjak ni.... (Matilah....) 

Apa yang dirasai ialah :

Jalan jauh - sakit kaki/termengah-mengah (semput)
Berdiri lama - sakit kaki

Tu semua tanda....

Badan dah berat sangat... kaki tak dapat nak menampung, jadi nak fokuslah tahun 2016 ni... nak kene mula balik 'diet'

Sebab kita mampu ubah diri kita apa kita nak jadi... kene percaya pada diri sendiri... sebab sebelum ni Bonde dah buat menjadi, anda semua jangan nak gelakkan Bonde yea... 

Sokonglah Bonde... Semangat baru ni... he he he

Fokus Tahun 2016

WISHLIST TAHUN BARU BONDE



Sebenarnya fokus Bonde lebih kepada nak sihat tubuh badan, Kurus tu adalah satu Bonus bagi Bonde, Moga berjaya nak Kurus tahun ni....


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. Selamat tahun baru.
    Moga azam tercapai. :)

    ReplyDelete
  2. Hahaha ramai betul geng yang nak kurus tapi still tak berjaya lagi ni.. MD pon sama.. Selamat tahun baru.. Somoga tahun ni lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya inshaAllah.. MD singgah follow sini..

    ReplyDelete
  3. Tahun 2016 semua nak kurus kan!?

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN