BondeZaidalifahDotCom: TAHNIAH AKIM & THE MAJISTRET [ KEPUTUSAN AJL KE 30]

TAHNIAH AKIM & THE MAJISTRET [ KEPUTUSAN AJL KE 30]

11:30 am




Assalamualaikum.... Selamat pagi,

Masih terasa bahang kemeriahan : 

ANUGERAH JUARA LAGU 30 @ AJL30

Bonde tak tengok live kat stadium... duduk depan tv dekat rumah, boleh layan sambil baring-baring he he he.

Tahniah Akim & The Majistret akhirnya menang juga tak jemu dengar lagu ni masa tengok drama "Dia Isteri Luar Biasa"

Apa yang Bonde boleh katakan... Persembahan pada malam tadi, semuanya memang best dan hebat-hebat belaka.

Biarlah juri AJL30 buat keputusan... dan menentukan siapa pemenang...

Berikut senarai finalis AJL30



Persembahan utk malam ‪#‎AJL30‬ 

1. ‪#‎Bunkface‬ - malam ini kita punya

2. ‪#‎NohSalleh‬ - angin kencang
3. ‪#‎FaizalTahir‬ - Assalamualaikum
4. ‪#‎Kaka‬ - bukan hal aku
5. ‪#‎Hazama‬ - sampai mati
6. ‪#‎CaliphBuskers‬ - Hanya namaMu
7. ‪#‎ElizabethTan‬ - knock knock
8. ‪#‎DramaBand‬ - biarkanlah
9. ‪#‎Stacy‬ - not for sale
10. ‪#‎Black‬ - Mana mungkin
12. ‪#‎DayangNurfaizah‬ - tak pernah menyerah



Keputusan Penuh : AJL 30 2016


Juara AJL 30 : 
Akim & The Majistret - Potret

Naib Juara AJL 30 : 
Faizal Tahir - Assalamualaikum
Tempat Ketiga AJL 30 : 
Caliph Busker - Hanya Namamu

Kategori Vokal Terbaik AJL 30 : 
Dayang Nurfaizah - Tak Pernah Menyerah

Persembahan Terbaik : 
Akim & The Majistret - Potret

Jom tonton video AJL30



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN