BondeZaidalifahDotCom: SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER ( sticky post )

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER ( sticky post )

6:13 pm

Salam Petang....

Wahh dah jam 6.00 petang, pejam celik, pejam celik, dan nak senja dah... tengok kat luar dah gelap.

sambil-sambil jom sama-sama update blog...

Awal-awal tahun ni ramai yang nak buat segmen, Syarat-syarat kalau mudah, Bonde mesti join...

Baca punya baca... Segmen ni, dari : http://jmbelog.blogspot.my/ ramai yang dah join...

Emmm Bonde macam tak nak ketinggalan, teruja nak join, moga bertambah Follower Bonde tahun ni... IsyaAllah, Aamiin.

[ Klik banner untuk join yea ]



#JOMTAMBAHFOLLOWER
#JMBELOG

Tamat : 

15 Januari 2016

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. TQ JOIN, SEMAK SENARAI PESERTA YA

    ReplyDelete
  2. Singgah + follow :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. hye dari segmen yg sama juga
    jemput la singgah blog saya :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. hai , ain dari segmen yang sama .

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN