BondeZaidalifahDotCom: "Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake"

"Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake"

7:46 am

Assalamualaikum dan Good Morning...

sudah 9 hari kita ditahun 2016 pejam celik, pejam celik tak sangka cepat betul waktu berlalukan!

Baiklah sebelum mulakan kerja-kerja mengemas lebih baik bonde join Segmen Blog Review dari Lissa


"Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake" 


[klik banner untuk join]

Syarat-syaratnya:

1. Follow Blog Little Miss Snowflake.

2. Buat entry dengan tajuk "Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake" , copy banner kelabu asap di atas dan backlink kan ke entry ini.

3. Dalam entry tu, dengan ikhlasnya anda-anda semua review la sikit blog Lissani.. Komen lah apa yang patut.. yang itu buruk ka, yang ini huduh ka.. simple pun takpa.. just state your honest opinions, okay? Jangan bash sudahlah.. hahahaha

4. This is optional, tapi kalau rajin boleh tag kawan-kawan blogger yang lain bagi memeriahkan segmen seciput ni. Lebih dialu-alukan lagi blogger baru dan berniat menambah followers. Lagi ramai yang join, lagi ramai yang Lissa review, lagi ramai yang blogwalking, lagi ramai followers.. haa gitu. hehe

5. Hantar link entry penyertaan di entry ini sahaja, ya. Selain entry ini atau dalam chatbox tidak diterima.

Review Bonde tentang Blog Lissa

~Blog yang cantik dan menarik
~ Pengunaan layout yang tersusun 


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. terima kasih sudi join segmen Lissa! nanti Lissa review ya. :D

    Semak senarai peserta di sini > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  2. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  3. hai , ain datang dari segmen yang sama singgah ke blog bonda :)

    ReplyDelete
  4. Singgah lagi :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama..:)
    http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  7. Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN