BondeZaidalifahDotCom: Join List Belog Best

Join List Belog Best

9:15 am

Assalamualaikum dan Selamat pagi,

Selamat datang 2016, Hari ni 1 Januari 2016.. Jadi Bonde Kene tutup "Label Sengmen & Giveaway 2015" dan buka Label Baru untuk :

Segmen & Giveaway 2016


Untuk pertama kalinya, mengisi Label  'Segmen & Giveaway 2016' Bonde join dan support segmen dari :


Klik Banner untuk Join


peraturan dan syarat dari Yaya..

syaratnya tak susah ponnn....

1. Mesti follow blog Yaya Cendana

2. Buat entry "Join List Belog Best " dan letak banner di bawah ni. Buat entry simple jer 

3. Tinggalkan url entry yang dah publish. Buh kat komen entry yaya ni . 

Anda semua jangan ketinggalan yea... mana tau dapat join ' List Belog Best ' yang Yaya Buat Ni he he he


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. adik manis yaya cendana yer....

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN