BondeZaidalifahDotCom: INILAH HASILNYA ....."Biarlah lemon berbicara"

INILAH HASILNYA ....."Biarlah lemon berbicara"

1:06 pm

Assalamualaikum dan Selamat tengahari,

Hasil bengkel fotografi yang lepas Bonde guna " Camera Olympus compact" jer.
Dapat shoot gambar ni, cuba adjust-adjust setting.


INILAH HASILNYA ....."Biarlah lemon berbicara"





1 gambar, 1 penceritaan




camera compact pon ada seninye tersendiri... jika pandai guna dan godek-godek dekat setting.

"Biarlah lemon berbicara"


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. guna camera apa pon gambar akan nampak cantek kalau kita pandai amek gambar..betul tak..cuma kena rajin belajar jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua camera ada setting, perlu explore dekat situ dan kalau tak de kemahiran memang tak nampak menarik sesuatu gambar tu... kenelah belajar asas sikit2 kan kan kan

      Delete
  2. bestnye bonde dapat ilmu baru.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah kak Ti... tambah ilmu... kalau rajin boleh up jadi keje parttime dapat site income

      Delete
  3. wah bonde..tahniah..lepas nie mesti bonde punya pic cantik dan meletopss

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN