Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

by - December 18, 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni Bonde nak Join Segmen dari Miss Banu, Jom sama-sama kita join mana tau dapat masuk Bloglist  2016 nanti hi hi hi

klik Banner untuk join...


Baca Syarat-syarat dibawah yea...

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog Ini

2- Like Page Facebook Blog Ini jika sudi --


3- Follow Instagram den kalau korang pun ada instagram gak, aku akan follow back korang nanti --


* Jika korang takde Facebook atau Instagram pun boleh join segmen ni yer, jangan risau k.

4- Tulis Tajuk -> Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 di entry korang nanti k.

5- Copy Banner diatas dan link kan ke blog ini yer..

6- Tarikh Tutup - 30 Disember 2015, jam 11.59 malam.

* Senarai Peserta akan diupdate dari masa ke semasa, 5 Blog Peserta Bertuah yang dipilih secara random.org akan dimasukkan ke dalam bloglist blog ini untuk tahun 2016 Selamat Berblogwalking yer. 

 ~ Bonde Senyum Riang ~

You May Also Like

5 PEMBERI ULASAN

  1. goodluck bonde syg. kc tag bonde sini http://www.sayidahnapisah.com/2015/12/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html

    ReplyDelete
  2. Hai.singgah dari segmen yang sama...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    ReplyDelete
  3. salam bonda
    hai,zie dari segmen yg sama,jemput singgah & follow sini jg
    http://jepunmari2.blogspot.com/2015/12/cara-tambah-follower-yang-banyak.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dan Follow awak..hehe
    jangan lupa follow kita balik yee :P

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang