BondeZaidalifahDotCom: Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

12:27 pm

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni Bonde nak Join Segmen dari Miss Banu, Jom sama-sama kita join mana tau dapat masuk Bloglist  2016 nanti hi hi hi

klik Banner untuk join...


Baca Syarat-syarat dibawah yea...

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog Ini

2- Like Page Facebook Blog Ini jika sudi --


3- Follow Instagram den kalau korang pun ada instagram gak, aku akan follow back korang nanti --


* Jika korang takde Facebook atau Instagram pun boleh join segmen ni yer, jangan risau k.

4- Tulis Tajuk -> Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 di entry korang nanti k.

5- Copy Banner diatas dan link kan ke blog ini yer..

6- Tarikh Tutup - 30 Disember 2015, jam 11.59 malam.

* Senarai Peserta akan diupdate dari masa ke semasa, 5 Blog Peserta Bertuah yang dipilih secara random.org akan dimasukkan ke dalam bloglist blog ini untuk tahun 2016 Selamat Berblogwalking yer. 

 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. goodluck bonde syg. kc tag bonde sini http://www.sayidahnapisah.com/2015/12/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html

    ReplyDelete
  2. Hai.singgah dari segmen yang sama...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    ReplyDelete
  3. salam bonda
    hai,zie dari segmen yg sama,jemput singgah & follow sini jg
    http://jepunmari2.blogspot.com/2015/12/cara-tambah-follower-yang-banyak.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dan Follow awak..hehe
    jangan lupa follow kita balik yee :P

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN