BondeZaidalifahDotCom: SANGKAYA COCONUT ICE CREAM

SANGKAYA COCONUT ICE CREAM

6:05 pm

Salam dan selamat malam

kali ni Bonde nak kongsikan keenakan makan Ice Cream Sangkaya...sebenarnya dah seminggu pic ni dok dalam gallery jadi hari ni... Bonde ambil kesempatan nak share...

SANGKAYA COCONUT ICE CREAM



lokasi yang Bonde Kunjungi ni berada di The Mines Shopping Fair,



Harga Ice Cream RM 10.50 1 tempurung



Dapat Award : Time Out Kuala Lumpur Food Awars 2015



Topping untuk ice cream kita boleh pilih sendiri... Pilih je apa yang dikehendaki.


Dekat situ disediakan caption ala-ala photoboth untuk selfie dan weffiee







Bagi yang nak memcuba Bolehlah datang The Mines Shopping Fair yea..


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Heh kite pun ada jamah benda ni hari tu. Macam sedap kalau makan kosong :) hahaha

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN