BondeZaidalifahDotCom: OST TERSUKA TANPA SENGAJA [LIRIK LAGU CERITA KITA]

OST TERSUKA TANPA SENGAJA [LIRIK LAGU CERITA KITA]

5:59 pm




Amar Baharin Dan Amyra Rosli

Lirik Lagu Cerita Kita - Amyra Rosli & Amar Baharin

(Lagu tema OST Tersuka Tanpa Sengaja)
Lagu: Cerita Kita
Penyanyi : Amyra Rosli & Amar Baharin
Pencipta : Gijie Sixth Sense


Jujur ku mengakuinya
Kau memang pantas untukku
Gaya rambutmu, senyum sinismu
Namun kau pula buat tak tahu
Ku rasakan sesuatu
Bila kau tak disisiku

Aku keliru
Mana nak tahu
Mungkinkah ku rasa cemburu
Baby I love u
Dalam hatiku
Dapatkah ku luah padamu

Ku harap kau kan selalu
Selalu menemaniku
Tiap waktuku tanpa ragumu
Sandarkan kisah kau dan aku
Ku rasakan sesuatu
Bila kau tak disisiku

Aku keliru
Mana nak tahu
Mungkinkah ku rasa cemburu
Baby I love u
Dalam hatiku
Dapatkah ku luah padamu

Selayaknya ku bermimpi
Terbang di awan tinggi
Bersama kamu aku ke akhirnya nanti

Jangan keliru
Pasti kau tahu
Kau tetap kan jadi milikku

Baby I love u
Dalam hatiku
Dapatkah ku luah padamu

Aku keliru
Mana nak tahu [Jangan Keliru]
Mungkinkah ku rasa cemburu
Baby I love u
Dalam hatiku [Baby i love u]
Dapatkah ku luah padamu



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. best rentak lgu ni. tapi part amar bahrin nyanyi kejap je, huhu

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN