BondeZaidalifahDotCom: MALAYSIA TAK HADO?JEPUN HADO....

MALAYSIA TAK HADO?JEPUN HADO....

8:30 pm

Salam selamat malam....

terbaca keratan akhbar ni buat menyampah jer, 

Kalau Malaysia ada cuti macam ni... tak tahu apa akan terjadi... seperti memberi galakkan pula pada couple-couple yang ada, sekali putus 3 hari cuti, dua kali putus 3 kali cuti, tak dapat bayangkan kalau setahun 10 kali putus cinta! 

 CUTI PUTUS CINTA


Tolong jangan cadangkan Malaysia adakan cuti sedemikian... Kalau putus cinta ambil jerlah cuti yang diperuntukan setahun untuk anda yea...

tak setuju!

Seronok ke cuti putus cinta tu?




Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN