BondeZaidalifahDotCom: MAKSIMAKAN CUTI PADA TAHUN 2016

MAKSIMAKAN CUTI PADA TAHUN 2016

6:56 pm

Salam Cuti Tahun 2016,

Bagi anda yang belum dapat kalender 2016, Disini Bonde nak kongsikan tentang :

Cuti Umum Pada Tahun 2016

Anda semua dapat merancang cuti anda... nak bercuti bersama keluarga, kawan, dan pergi berkumpulan...

Apapun yang anda rancang untuk diri anda agar masa dan cuti dapat digunakan secara berhemah dan kurangkan pembaziran.

Dengan merancang, Dapatlah masa itu digunakan...Kerana kita tidak tahu bila masa kita sakit? dan bila masa kita sihat?... betul tak?

Apa pun perancangan yang baik datang dari Allah...

kita sebagai hamba  tak dapat nak mengatur perjalanan hidup kita... cuma dengan merancang sesuatu jadual dapat mengelakkan dari masa itu digunakan dengan perkara-perka yang bermanfaat dan berguna.




Selamat merancang percutian anda dan keluarga ..... masa untuk bergembira dimasa hadapan 2016...


~ Share entri jika suka :)

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Untunglah..hehe..saya keja hotel xdenya dapat cuti macam nih..T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luqman Kalau Keje kat Hotel tu rasanya... mcm pi bercuti jugak sebab org klu holiday kan selalu pi tido dkt hotel he he he

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN