BondeZaidalifahDotCom: Gambar Konvo Yang Sangat 'Rare' Dan 'Awesome' tahun 2015

Gambar Konvo Yang Sangat 'Rare' Dan 'Awesome' tahun 2015

6:52 pm

Assalamualaikum... Salam Petang...

Apa Khabar hari ni... Moga sihat ceria selalu.. Aamiin.

Petang ni Bonde nak kongsikan dengan semua, jom cuci-cuci mata kejap dengan gambar-gambar 'rare' 

 kreatif, penuh inovatif, dan dari pelbagai perspektif, Awesome! suka tengok mesti jadi trend tak lama lagi... akan ada yang follow next time... 

Apapun yang dilakukan Pelajar-pelajar dimasa akan datang, jangan sampai menjejaskan nama baik tempat anda menuntut ilmu yea.

Ragam Pelajar UIAM Ambil Gambar Konvo Yang Sangat 'Rare' Awesome

Aksi Ala-ala Harry Potter

A988
73ab
ala-ala 'Assassin's Creed'
9aaa
0c65
Bergambar diatas Bukit Tabur
09d9
Aksi sambil main 'Basket Ball'
1a12
F33a
Aksi 'Workout kat gym'


D5ff

Aksi lumba lari

3daf

Aksi 'Rock Clambing'

Ef7a

Aksi 'Sambil main Tenis'

1398

Aksi 'sambil Main Ice Skating'

1d7a

Aksi 'Berenang-renang dalam kolam'

6fed

Aksi 'Star Wars'

6214

Aksi 'corn'vocation

3831

Aksi di Malaysia...


B9a3

Fc2c

Aksi di luar Negara

C39d
F257

Paling Rare bagi Bonde..... suka tengok yang ini, 
tak terungkap dengan kata-kata... 
"anda nilai sendiri" simpan dalam hati... jangan cakap...

5318

1d9b

Dad1

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. mmg rare lah. boleh berenang lg dgn jubah konvo. dasyat

    ReplyDelete
  2. Gambar last tu DAEBAK..... Baru betul... Ingat jasa Bapa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bonde setuju dengan ulasan Along Yeayyyyy tepuk tangan

      Delete
  3. yup..betul tuh..gambar yang last tuh memang sweet :)

    ReplyDelete
  4. Nak konvo lg boleh taakkkk...jeles tgk gambo diorg ni...huwaa

    ReplyDelete
  5. smartnye..mase konvo dulu setakat baling topi je r..hahaha

    ReplyDelete
  6. tengok gambar last tu sebak pulak dibuatnya.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN