BondeZaidalifahDotCom: APA YANG BONDE BELI DEKAT IKEA CHERAS

APA YANG BONDE BELI DEKAT IKEA CHERAS

9:49 pm

Assalamualaikum dan Selamat malam

Siapa yang tertunggu-tunggu Bonde upate enti Bonde mengenai :

APA YANG BONDE BELI DEKAT IKEA CHERAS

sebenarnya untuk sesi terjahan ke IKEA pada 21 November yang lepas Bonde hanya beli barang-barang dekat bawah ni :

1.Brattby Bag (Beg plastik biru) - RM 1.50 X1

2. Akut & Kitchen Ut S3 ( Set Senduk 3 pcs) - RM 1.90 X 2

3. Gnarp Kitch (Set Senduk 5 pcs) _ RM 11.90

4. Drabbla Clothes Peg (pink) (sepit baju besar) RM 0.90 X 2

5. Drabbla Clothes Peg (biru) (sepit baju besar) RM 0.90 X 2

6. Bastis Lint ( Roller pembuang habuk) RM 3.50 X 1

7. Mala N Felt ( Magic calour) RM 9.90 X 1 ( Fatin dah guna)

Total : RM 34.20


Sedikit Panduan untuk anda :

Kalau tak tahu baca lebel agak susah juga nak cari barang-barang keperluan yang dicari, tapi sebenarnya mudah sahaja jika rajin nak belek-belek label dan bakot yang disediakan.  

Ada ramai staff IKEA disekeliling anda... Boleh sahaja bertanya jangan segan dan malu... (nanti sesat jalan) he he he


Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Ni yang buat nak pi IKEA ni...tp as usual yang kat Mutiara Damansara la...yg kat Cheras tu ntah bila la nak pi...cik abg tu x suka crowded

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN