BondeZaidalifahDotCom: "Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA"

"Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA"

6:45 pm

"Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA"

Segmen kedua Bonde join petang ni...

Jom SAMA-SAMA MEMERIAHKAN SEGMEN NI JOM ^^,



SYARAT PENYERTAAN :


1. Follow Blog Mawar Assufi dengan seikhlas hati ya.

2. Like Page Nuri Assyaurah Gallery.

3. Dan cerita serba SEDIKIT saja mengenai anda.

EG :
** Menetap (Negeri) :
** Kerjaya/Study :
** Sebab Anda Blogging :
** Pernah Join Mana-Mana Blogger Club?
Nyatakan kelab tersebut :


4. TEMPOH SEGMEN : 20/11/15 - 30/11/15


5. Tag 2 Orang Kawan Anda okay :)

6. Jangan Lupa. Letak Entry Link anda yaa ^_^




** Menetap (Negeri) : 

Selangor

** Kerjaya/Study :

 (PTadbir) Admin Asistant 

** Sebab Anda Blogging :

Bonde mula blogging sejak tahun 2010, masa tu buat blog sebagai Diari sahaja, Sebab blogging sekarang nak kongsikan apa saja info terkini dengan rakan-rakan maya. sila lah ke www.bondezaidalifah.com


** Pernah Join Mana-Mana Blogger Club? Nyatakan kelab tersebut :

Bonde dalam proses menambah pengetahuan mengenai Blogging dan sebagai blogger masih banyak yang perlu di pelajari :

2 komuniti menjadi sumber rujukan mengenai blogging adalah :

Pertama Exchange Feed Group
Kedua Kelab Blogger Ben Ashari

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. Hai, salam perkenalan.
    Jom singgah sini pulak ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah,bonde balas kunjungan :)

      Delete
  2. Ololooo.. Comelnya bonde senyum riang .. hehehe

    Jemput singgah rumah kawan baru ..

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah,bonde balas kunjungan :)

      Delete
  3. Salam bonde... ;-)

    nanti sudi2 singgah blog fiza yg newbie nie ye...memang baru sgt tak sampai 1thn pun lagi ;-)

    kesian...hihihi

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah,bonde balas kunjungan :)

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN