BondeZaidalifahDotCom: PROMOSI INSENTIF RM300 UNTUK BLOGGER

PROMOSI INSENTIF RM300 UNTUK BLOGGER

1:56 pm

Salam Petang...

Dekat sini Bonde nak kongsikan kepada anda semua blogger Malaysia...
Jom buat Entri dan dapatkan promosi RM 300 untuk blogger.

Baca dan fahamkan semua keterangan dibawah tau...

Klik Banner untuk ke web Oh Travel

promosi insentif

PROMOSI INSENTIF RM300 UNTUK BLOGGER

Anda mempunyai blog sendiri? Mahu mendapatkan wang saku sebagai ganjaran dalam penulisan artikel anda? Jom sertai kami dalam ‘Promosi Insentif RM300 Untuk Blogger’!
Kesemua blogger yang aktif di Malaysia adalah dialu-alukan untuk menyertai peraduan ini. Caranya cukup mudah! Hanya patuhi beberapa perkara di bawah dan blogger yang berjaya mendapatkan paling ramai pengunjung yang melayari laman web kami akan dipilih sebagai pemenang bertuah!
  • Tarikh tutup peraduan adalah pada 29 Februari 2016.
  • Tiada caj akan dikenakan kepada setiap penyertaan dan para blogger boleh menghantar seberapa banyak artikel.
  • Penyertaan adalah tidak terhad kepada blogger yang menulis artikel mengenai percutian (travel) sahaja. Blogger yang menulis blog peribadi juga digalakkan untuk mengambil bahagian.
  • Artikel yang ditulis hendaklah mempunyai kata kunci (keyword) khas seperti Pakej Percutian Murah atauPakej Percutian (yang di’link’kan kepada http://www.ohtravel.my).
  • Anda perlu memasukkan sekurang-kurangnya 2 (DUA) pakej percutian yang ditawarkan oleh OhTravel di dalam penulisan artikel anda.
  • Anda juga digalakkan untuk memasukkan gambar-gambar untuk menarik perhatian pembaca anda.
  • Kiraan pelawat akan dimulakan pada tarikh penerimaan penyertaan anda sehinggalah tarikh 31 Mac 2016sahaja. Jadi, lebih awal anda menghantarkan artikel anda, maka lebih tinggi peluang anda untuk menang!
  • Kiraan pelawat adalah 100% berdasarkan statistik ‘Google Analytics’ kami.
  • Pemenang bertuah akan diumumkan melalui media sosial kami seperti di Facebook, Twitter dan Google Plus pada tarikh 7 April 2016, jam 12:00 tengahari.
  • Pemenang bertuah juga akan dihubungi melalui telefon oleh pihak OhTravel (RezGen Travel & Tours Sdn Bhd).
  • Keputusan kami dalam pemilihan pemenang adalah muktamad.
Untuk mengambil bahagian, sila hantarkan email dengan tajuk :

 ‘Penyertaan Promosi Insentif RM300 Untuk Blogger’ 

kepada alamat email kami di ‘farhan(at)rezgen.com.my’ dengan menyatakan beberapa butiran berikut dengan jelas;
  • Nama Penuh
  • No. Telefon
  • Alamat Email
  • Alamat Facebook (jika ada)
  • Alamat URL Artikel
Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan khas ini, anda bolehlah menghubungi En. Farhan di talian 03-91338576.
Pihak OhTravel dengan ini ingin merakamkan ucapan ribuan terima kasih atas semua penyertaan dan mengucapkan selamat maju jaya kepada semua blogger di Malaysia!
Jangan tunggu lagi – hantar penyertaan anda segera!

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. wow...bestnya...boleh la terjah nanti ..

    ReplyDelete
  2. Hye bonde. singgah petang dekat sini.

    Saya ada siapkan review untuk blog bonde. Ada saya kongsikan dekat sini: http://ceritaejoy.blogspot.my/2015/11/blog-bonde-zaidalifah.html

    ReplyDelete
  3. first : cantik nya blog Bonde.. header tu paling kebaboooomm cun...!!

    second : thanks share peluang ni Bonde, sangat menarik.. InsyaAllah boleh sama-sama kita join.. hehehehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ain...

      Cantik tak... Mai yang buat.... he he he

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN