BondeZaidalifahDotCom: MUSIM HUJAN KUNJUNGI CLEANPRO EXPRESS 24 HOURS

MUSIM HUJAN KUNJUNGI CLEANPRO EXPRESS 24 HOURS

2:02 pm

Assalamualaikum...

Musim sekarang adalah musim hujan setelah berakhirnya musin jerebu di Selangor... dan kawasan sewaktu dengannya...

Untuk mempercepatkan proses pengeringan baju, bonde akan bawa ke kedai Dobi layan diri yang dekat dan berhampiran dengan rumah Bonde.


CLEANPRO EXPRESS 24 HOURS


Bayangkan dekat mana nak sidai baju kalau 4 bakul penuh... tak kan nak tumpang dekat rumah jiran, eh jiran nak sidai dekat mana pulak? mesti tak dapat bayangkan kannnn.

Bagi Bonde ini adalah 1 cara nak elak baju dari bau kepam sebab tak cukup kering... 

Bila tak ada udara panas, baju semua akan bau kepam betul tak?

Basuh baju dirumah dan bawa baju untuk dikeringkan 2 beg ke Cleanpro, dekat mesin tu ada info 25 kg untuk RM 4.50 ( tak sampai 25 kg pon sebenarnya ) masa yang diperlukan adalah 25 minit sahaja.



Senarai Harga :

Cucian

 9 kg - RM 5.00

14 kg - RM 6.50

  25 kg - RM 11.00

Pengering

25 Minit RM 4.50

5 Minit RM 1.00



Beg yang Bonde gunakan untuk bawa baju.


Belah atas untuk mengering dan belah bawah untuk mencuci

Yang bagusnya, baju boleh terus dilipat dan digosok.

Selamat Mencuba 

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. Kat area umah SA ada..tp x pnh cuba lg

    ReplyDelete
  2. senang...balik terus lipat je...bestnyer

    ReplyDelete
  3. adik sllu gak pegi lepas balik berjalan..senang keje kan..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN