BondeZaidalifahDotCom: MALAM PERTAMA MERAYAU-RAYAU DI MALL OF ASIA, PASAY CITY, MANILA.

MALAM PERTAMA MERAYAU-RAYAU DI MALL OF ASIA, PASAY CITY, MANILA.

11:02 am

Assalamualaikum... Selamat Pagi...

Sambunagan cerita travel ke Manila... 

Malam pertama di Pasay City, Condo kami duduk Sea Residence Sea belum kelihatan sebab waktu malam... he he he maklumlah sini jam 6.00 ptg dah gelap gelita dan jam 9.00 waktu tengah malam disini.


Dalam perjalanan ke MOA, boleh nampak globe besar ni... dekat tengah-tengah bandaraya... Ia akan bertukar-tukar gambar sangat menarik...

Jam menunjukan jam 8.00 malam, Kami akan keluar makan di MOA @...

Mall Of Asia

MOA adalah shopping complex terbesar di Manila, lebih kurang sama besar dengan Mid Valley.



Belah bawah ada banyak... stall menjual makanan...
(tapi banyak tak halal disini) ronda-ronda dulu...




tertarik dengan nama stall ni..
Pancit Malabon
apa maksudnye yea...



Jumpa satu restoran menghidangkan makanan halal...



Bonde tak makan masa dekat sini, Bonde hanya minum sebab masa kemas-kemas luggage tadi nampak maggi Tom Yam, nak makan maggi Tom Yam lahh... dan terasa-rasa dekat tekak time tu, he he he


Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Bestnya gi manila. Pancit malabon?. Pancit tayar tau la. Haha

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN