BondeZaidalifahDotCom: KURSUS DEKAT "GOLD COAST" ANDA RASA ???

KURSUS DEKAT "GOLD COAST" ANDA RASA ???

11:09 pm

Salam dan Selamat Malam semua....

Esok Bonde kene pergi Kursus,

KURSUS DEKAT "GOLD COAST" ANDA RASA ???





Gold Coast Australia


Bonde rasa Happy sangat.... Kalau dapat pergi Gold Coast Australia.

Gold Coast Australia cantik sangat lautnya bersih... dan menjadi ikutan 2 Pantai di Selangor iaitu Sepang Gold Coast di Bagan Lalang (@ Avani Resort sekarang) dan satu lagi Gold Coast Morib, Di Banting.

Cuci-cuci mata dengan gambar Gold Coast Australia diatas...

Acah Mak Enon jer, bukan Kursus dekat Gold Coast Australia pun, he he he

Gold Coast Morib, Banting 

firstime nak pergi, jadi nak survey-survey location map dan cuci-cuci mata sekejap...


Location Map Gold Coast Morib Resort

Location Map






Baiklah , Tak sabar nak pergi esok....

Bila dah survey-survey ni... nak mandi kolam lah esok, stanby bawa baju mandi... 


Yahuuuu Yabedabeduuuu


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. best tuh..belum pernah sampai lagi kat sini..teringin jgk nk pergi..

    ReplyDelete
  2. Baju mandi? Bikini pink ke bonde..eheeheehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwww malulah nak pakai bikini pink tu....

      Delete
  3. wah..sonok kalau dapat kursus kat Gold Coast Australia..hehe..bertuah nau..

    ReplyDelete
  4. hihih ingat betul2 kursus kat Australia.. jeles mak.. hihih..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN