BondeZaidalifahDotCom: JJCM CHICKEN RICE SHOP @ BERJAYA TIME SQUARE

JJCM CHICKEN RICE SHOP @ BERJAYA TIME SQUARE

12:05 am

Assalamualaikum... 

Memandang hari Isnin yang lepas Bonde telah mohon cuti (yes cuti yahuuuuuu) ada urusan dekat KL...
Baiklah JJCM kali ni Bonde nak kongsikan  di:

 CHICKEN RICE SHOP @ BERJAYA TIME SQUARE



Logo Chicken ni comel pulak tgk lama-lama siap berwarna warni.


Selfie bersama logo TCRS




Dah lama rasanya tak makan di TCRS...

Disebabkan pada hari itu, kami tak sempat nak  makan tengahhari Bonde terpaksa ke KL mengejar masa.... kerana ada urusan dekat bank.

  Selepas urusan selesai bonde ke Berjaya Times Square untuk menikmati makan tengahari (dah boleh anggap makan petang )


Nyonya Pai Tee ini fav Bonde... Yummy....sesekali makan memang sedap sangat.


Fav Fatin dengan Kanda ialah Ipoh Bean Sprouts


Kami ambik set makan untuk 3 orang... lebih mudah :)





Baiklah, Semuanye sedap puas hati, layanan dari segi ambik order dan hantar makanan tidak makan masa yang lama.

Bagi 5 Bintang.... he hehe



Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. untung2 dapat voucher, nnti naik la uv bonde kan. syok nyee. tahniah bonda

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN