BondeZaidalifahDotCom: JIPANGYI ICECREAM AUTHENTIC KOREAN CANE

JIPANGYI ICECREAM AUTHENTIC KOREAN CANE

12:06 am

Jalan-jalan dalam Mall Berjaya Times square ni.....
Ada macam-macam stall menjual pelbagai jenis makanan dan desert, ada 1 stall menarik perhatian Fatin... terus merengek nak ice cream ni... 9Ala macam baby pulak rengek-rengek nak makan ice cream, Ngada lah tu)

Emmm Bonde dengan Kanda layankan saje... anak sowang kalau x beli macam tak patut pulak...


JIPANGYI ICECREAM AUTHENTIC KOREAN CANE


Ice cream bentuk J



Harga Ice Cream 

Creamy Vanila - RM 7
Salted Caramel - RM 8
Match Made In Heaven - RM 9



Fatin beli flavor Salted Caramel.

Review : Ice Cream nih... Boleh tahan sedap...Cane tu sama je macam cane biasa yang lain adalah berbentuk J... Ice cream nye dimasukan ke dalam huruf J seperti dalam Banner diatas.

Pengemar Ice Cream boleh lah cuba yea...

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN