BondeZaidalifahDotCom: IKEA CHERAS KINI DIBUKA

IKEA CHERAS KINI DIBUKA

11:38 pm

Sabtu lepas lepas balik dari game bowling anjuran World Wide di Sunway Pyramid Bonde ajak Kanda ke :

IKEA CHERAS, KINI DIBUKA

Ya Allah memang sesak giler jalan nak masuk Ikea tu... maklumlah orang berpusu-pusa nak membeli belah.

Memang masa nak masuk tu parking lot ditutup dan rela yang jaga tu minta kami jalan terus dan turun masuk ke parking sebelah kanan.

Yang menimbulkan kemarahan kami.... ialah jalan masuk ke Ikea juga ditutup kebetulan kami sampai. kami terpaksa jalan terus dan u turn kembali...

tapi tiada juga jalan dibuka.  memandangkan dah sampai dihadapan pintu masuk Kanda surh Bonde turun dan dia tunggu diluar sahaja..

Emmm tak bestnye jalan tanpa Kanda.

Masuk sahaja dihadapan staff IKEA tahan minta Fatin join game musical chair




Muka penat jalan ....






Fatin berjaya sampai ke tahap top 3 jer... x dapat hadiah tapi dapat bellon je

         

Baru happy dapat tengok show room, veragan nak bad room macam tu.





Bonde Penat tumpang duduk kat dapur Makcik Kiah ni






Petunjuk untuk rujukan.




next time datang nak beli penyidai/penyangkut ni...
harga RM 19.90

     

Bonde sebenarnya x beli barang sangat dalam pada tak beli habis jugak dekat RM 50.00

Pstttttttttt :

Nanti Bonde share apa yang Bonde beli tau :)

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. ala..baru nak tgk bonde beli ape..hehe..jangan lupe update..hehe

    ReplyDelete
  2. nampak happening ..... terutama dengan bebudak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi hi mereka menarik perhatian pengunjung cilik

      Delete
  3. Dengar dlm radio iklan IKEA baru buka...huuu rasa tak sabar je nak pergi!! :D

    ReplyDelete
  4. salam, wooww tempat dia display barang pun dah nampak mcm dalam rumah dah kan? memang best konsep Ikea nie.

    www.iskandarx.com.my

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN