BondeZaidalifahDotCom: DINNER MALAM LAST....

DINNER MALAM LAST....

10:48 pm

Bagi Bonde Dinner yang ni jer yang menarik dan rasa nak cuba....
tak nak makan kenyang-kenyang sebab nanti mengantuk, memandangkan kelas akan habis jam 11.30 malam...

Jom tengok :

DINNER MALAM LAST....




Brokoli masak sos tiram, kacang bendi tumis cili api dan sedikit kerabu sardin...
yang ni sedap sebab keduanya sayur fav Bonde.



Tom Yam Ayam... hirup jer panas-panas


Desert ni berkongsi dengan Ira, desert kat sini asyik desert yang sama jer...
yang 4 biji tu asam kelubi... (emmmm lama tak makan)

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN