BondeZaidalifahDotCom: Cara Untuk Make Up Yang Sesuai Untuk Bahagian Mata

Cara Untuk Make Up Yang Sesuai Untuk Bahagian Mata

12:08 am


Hai... Semua,

sejak hadiri kelas nak nampak lawa ni... Bukan main lagi Bonde ehhhh baru nak mengenali kegunaan berus.

Sebelum ni tangkap muat jer... asalkan boleh padahal salah...

Baiklah jom bonde kenalkan kegunaan berus 1-11 dibawah




Cara Untuk Make Up bahagian mata




Membentuk celak hendaklah mengikut bentuk mata anda juga.. tak semua cara diatas sesuai dengan mata anda.

"Selamat Mencuba"

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Orang perempuan mesti bookmark entri ini

    ReplyDelete
  2. isk.. byknye.. cik en x pandai sgt baba ni.. nk jadikan bahan info ok la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he nnt bila perlu boleh rujuk sini yea :)

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN