BondeZaidalifahDotCom: BUBUR NASI SEDAP [ RESTORAN SEBULEK ]

BUBUR NASI SEDAP [ RESTORAN SEBULEK ]

12:28 pm

Assalamualaikum dan Selamat tengahari..

Sarapan dimana ??? dah tengahari tak sarapan-sarapan lagi... Dah nak makan tengahari pun.. Emmm biasalah Bonde... cuti-cuti sebok sikit.

Cuti-cuti ni teringat pulak bubur yang bonde makan dekat Restoran Sebulek dekat Shaffbury Square Cyberjaya.

Walaupun senang tapi kadang-kadang bukan apa suka yang orang masak... (malaslah tu)

BUBUR NASI SEDAP [ RESTORAN SEBULEK ]


Bubur nasi boleh juga dimakan bersama-sama sup ayam @ sup soto...
tapi Bonde lebih suka makan bersama begedel...


Yang menariknya di Restoran Sebulek adalah penggunaan pingan-pingan lama yang memang menarik dan pelbagai warna....Cun sangat.... old fesyen tu menarik...

Untuk Sarapan pagi, bukan setakat bubur nasi jer ada... ada pelbagai jenis kuih dan.. kalau rindu nak makan ubi rebus cicah kelapa, cicah sambal ikan bilis eeeeemmm tak yang cari jauh-jauh ada dekat sebulek...

Untuk yang nak makan berat pagi-pagi ada nasi lemak, ada nasi kerabu, ada nasi dagang, ada nasi goreng... ( nasi goreng cam mak-mak buat tau) paling suka ada Fav Bonde... Pulut kuning + sambal tumis dengan kari... (oooouuuuhh kecoh dah ni)

Bagi yang suka mee soto, bihun soto pon ada.... roti jala pon ada...

Dah tak nak type lagi anda semua datanglah sendiri jap nak sekodeng 

Pemandangan dalam Restoran Sebulek







Komen-komen Pelanggan






Suasana pada waktu malam...


Photo of restoran Sebulek

Kakitangan Restoran Sebulek





Owner Restoran Sebulek pun cantik molek orangnya..

Cik/Puan Tina..

Sumber dari info dan gambar dari : FB Restoran Sebulek



~ Bonde Senyum Riang ~


Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. Sedapnya bubur. Makan dengan telur masin, timun jeruk pun sedap. :)

    ReplyDelete
  2. nampak sedap bonde, pinggan tu kak ana minat sangat motif lama tu :)

    ReplyDelete
  3. Bubur nasi dengan telur masih pun dah nampak sedap. Lapar la pulak

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN