BondeZaidalifahDotCom: KPM MEMAKLUMKAN SEKOLAH DITUTUP SELAMA 2 HARI

KPM MEMAKLUMKAN SEKOLAH DITUTUP SELAMA 2 HARI

9:49 am

Assalamualaikum... Selamat Pagi,

Hari ini 5 Oktober 2015 dan esok 6 Oktober 2015

KPM memaklumkan Sekolah ditutup kerana bacaan IPU terlalu tinggi, arahan tutup meliputi murid, guru dan semua staff sekolah.

Makluman KPM :
Sekolah di beri cuti 5&6  Oktober 2015
TERKINI: YB MENTERI telah mengumumkan semua sekolah di Semenanjung kecuali Kelantan ditutup selama 2 hari. Arahan tutup meliputi murid, guru dan semua staff sekolah. Bermula esok 5 & 6 Okt 2015. Sekolah2 yang diarahkan tutup jugak tidak perlu diganti. Sekian harap maklum.
Dari Tuan Pengarah JPN Sel

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Singgah pagi...
    kesian kat budak² yg nak exam tu kan..
    dugaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada hikmahnya ... dapat mereka buat persediaan 2 hari lagi .... study sampai lebam hi hi hi

      Delete
  2. Adakah kelantan terkeluar daripada Malaysia?
    Jom..Fida ada tag Bonde tau
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/10/fuyooogiveaway-by-mama-darwish.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Rehatkan minda dirumah BW sampai lebam

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN